PAKKER I KURSET

Guitarkurset er opdelt i følgende pakker. Klik på pakkerne for at se en oversigt med pakkens lektioner og tilhørende materiale. Under menu-punktet "Om kurset" kan du læse mere om kurset og længere nede på siden finder du en gratis prøve video.

LÆS MERE OM KURSET >

Bemærk! Når du klikker på PayPal betalingsknappen herunder eller banneret herover, åbnes PayPals betalingsvindue. Du behøver IKKE en PayPal-konto for at betale - klik blot på knappen "Betal med betalingskort" og følg de videre instruktioner for normal betaling med kreditkort.


8 Videoer
+ Materiale
29,-
Lær at stemme guitaren, montere strenge, læse akkorddiagrammet og den basale teori. Vi kigger på de første akkorder og melodier.

Indhold:
Akkorddiagrammet
Montering af strenge
Stemning ved hjælp af en tuner
Teori
1. Lektion D-Akkorden (gratis)
2. Lektion A7-Akkorden
3. Lektion Em-Akkorden
4. Lektion G-Akkorden
5 Videoer
+ Materiale
29,-
I pakken introduceres der nye akkorder, teori og teknik. Du lærer om 7er akkorder og dur - mol. I melodierne anvender vi nye akkorder kombineret med dem du lærte i pakke 1.

Indhold:
5. Lektion Am-Akkorden
6. Lektion E-Akkorden
7. Lektion D7-Akkorden
8. Lektion E7-Akkorden
9. Lektion A-Akkorden
5 Videoer
+ Materiale
29,-
I pakken lærer du de sidste og lidt sværere grundakkorder, hvor der skal strækkes over tre bånd og bruges fire fingre. Melodierne bliver mere udfordrende og kurset afsluttes med en melodi, hvor alle akkorder anvendes.

Indhold:
10. Lektion C-G7 akkorderne
11. Lektion Dm-Akkorden
12. Lektion F-Akkorden
13. Lektion B7-Akkorden
14. Lektion C7-akkorden

PRØVE VIDEO - 1. Lektion D-Akkorden

Et godt eksempel på formatet og strukturen i videoerne.